Pechhulp

Banden pech

↩ Terug naar blogs

Gepubliceerd op 3 mei 2024

VACO erkenning voor GTO Service& Tyres

GTO Service & Tyres toont toewijding aan kwaliteit door VACO-lidmaatschap

Bij GTO Service & Tyres zetten we ons in voor topkwaliteit en service. Ons recente lidmaatschap bij VACO, dé brancheorganisatie voor de banden- en wielenbranche, markeert een belangrijke stap in onze missie om de beste in de industrie te zijn. Dit lidmaatschap is niet alleen een teken van onze betrouwbaarheid, maar versterkt ook onze belofte aan u: altijd de beste service leveren.

Jeffrey Didden en Denis Klinkeberg houden het VACO erkend gevel bord vast

Wat betekent ons VACO-lidmaatschap voor u?

Door ons aan te sluiten bij VACO, verbinden we ons aan een standaard die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit garandeert dat uw voertuigen steeds in de beste handen zijn, wat resulteert in minder onverwachte stilstand en meer efficiëntie voor uw bedrijfsvoering.

Mobiele Bandenservice: Gemak waar u het nodig heeft

We begrijpen hoe belangrijk tijd voor u is. Daarom zorgt onze mobiele bandenservice ervoor dat u minimale onderbrekingen ervaart. Onze service op locatie betekent dat u snel weer de weg op kunt. Deze dienstverlening bieden wij al lang aan, onafhankelijk van onze VACO-certificering, maar met deze certificering benadrukken we onze inzet voor kwaliteit op elk niveau van onze service.

Een woord van onze vestigingsmanager

“Ons VACO-lidmaatschap stelt ons in staat om consequent de hoogste service- en productkwaliteit te leveren,” zegt Denis Klinkeberg, vestigingsmanager. “Het bevestigt onze focus op veiligheid en klanttevredenheid, wat voor ons altijd prioriteit heeft.”

Uw partner voor alle bandenbehoeften

Als uw totaalpartner zorgen wij ervoor dat uw voertuigen niet alleen veilig maar ook efficiënt functioneren. Onze faciliteiten bieden een uitgebreid scala aan diensten, van reparatie en onderhoud tot keuringen en schadeherstel. Met GTO Service & Tyres kiest u voor een betrouwbare partner die kwaliteit garandeert.

Bezoek ons of neem contact op

Voor uitgebreide informatie over onze diensten of als u direct wilt profiteren van onze expertise, kunt u verder kijken op onze website of rechtstreeks contact opnemen met ons team. Wij staan klaar om u van dienst te zijn met elke vraag of uitdaging op het gebied van bandenservice.

De servicewagen van GTO Service & Tyres die ingezet wordt als mobiele bandengarage