Pechhulp

Banden pech

Werkplaats

De beste zorg voor jouw truck, trailer of bedrijfswagen. Of het nu gaat om een servicebeurt “volgens het boekje” of een revisie. Wij zorgen ervoor dat je truck (of trailer) in topconditie blijft. En bij problemen zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat je voertuig snel weer de weg op kan.

Jouw betrouwbare adres voor alle merken

Onze goed uitgeruste werkplaats in Maastricht is al sinds 2012 een betrouwbaar adres voor de transportsector in de regio en ver daarbuiten. Als universeel servicepunt werken wij aan alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens. Of het nu gaat om een servicebeurt, reparatie of keuring: Onze gekwalificeerde monteurs staan voor je klaar in onze werkplaats én op locatie. Wij zorgen ervoor dat jouw voertuig snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat jij zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

Alle gangbare keuringen

Bij GTO Service & Tyres kun je terecht voor alle gangbare keuringen aan trucks, trailers, bedrijfswagens en laadkleppen. Onze ervaren monteurs voeren deze keuringen snel en vakkundig uit, zodat jij erop kunt vertrouwen dat jouw voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen. Enkele veel voorkomende keuringen zijn:

  • Voertuigkeuring (APK)
  • Keuring tachograaf
  • Keuring laadklep (LPK)
  • Keuring autolaadkraan (ALK)
  • Keuring containerafzetsysteem (LLS)
  • Keuring alarmsysteem (SCM)

Contact opnemen

In onze werkplaats hebben we alle kennis en middelen in huis om ervoor te zorgen dat jouw voertuigen in topconditie zijn en blijven. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam + achternaam*