Pechhulp

Banden pech

Pechhulp

Snel weer op weg met GTO Service & Tyres

Ben je gestrand met pech onderweg aan je vrachtwagen of trailer? Geen paniek, GTO Service & Tyres staat altijd voor je klaar met onze pechhulpdienst. Onze deskundige monteurs zijn snel ter plaatse om je te helpen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt.

Direct pechhulp inschakelen

Bel ons op +31 (0)43 31 13 416 om direct in contact te komen met onze pechhulpdienst. Onze monteurs zijn beschikbaar om je te helpen, waar je ook bent in Nederland of Europa. We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en jouw probleem op te lossen.

Waarom kiezen voor onze pechhulpdienst?

Als universeel servicepunt werken wij aan alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens en kunnen wij de meeste problemen direct op locatie verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen wij ervoor dat jouw voertuig naar onze werkplaats wordt vervoerd voor verdere reparaties.

  • Snel ter plaatse: We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en jouw probleem op te lossen.
  • Vakbekwame monteurs: Onze monteurs zijn speciaal getraind en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om alle soorten pech onderweg te kunnen verhelpen.
  • Universeel servicepunt: Wij werken aan alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens en kunnen daarom alle reparaties en controles uitvoeren.
  • Transparante tarieven: Bij GTO Service & Tyres hanteren wij eerlijke en transparante tarieven voor onze diensten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat kunt u van onze pechhulp verwachten?

Onze monteurs zijn speciaal getraind om alle soorten pech onderweg te kunnen verhelpen. Of het nu gaat om een lekke band, accuproblemen of motorstoringen, wij hebben de juiste kennis en apparatuur om u snel weer op weg te helpen. Mocht het probleem niet ter plekke verholpen kunnen worden, dan zorgen wij ervoor dat uw voertuig veilig wordt vervoerd naar onze werkplaats voor verdere reparaties.

Waarom kiezen voor GTO Service & Tyres?

Als universeel servicepunt werken wij aan alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens. Onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de benodigde certificaten om alle reparaties op een professionele wijze uit te voeren. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare service, zodat u snel weer op weg kunt.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen over onze pechhulpdienst. Wij begrijpen dat pech onderweg voor veel stress kan zorgen en dat je daarom wellicht nog enkele vragen hebt over onze dienstverlening. Daarom hebben wij deze lijst voor je samengesteld, zodat je snel antwoord kunt vinden op je vragen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via +31 (0)43 31 13 416 of stuur een e-mail naar info@gto-service.com . Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Je kunt pech onderweg voorkomen door regelmatig je voertuig te laten onderhouden en te controleren op slijtage en defecten. Daarnaast is het belangrijk om je banden op de juiste spanning te houden en je voertuig goed te beladen. Vraag ook eens naar onze wagenpark inspectie service.

Als het probleem niet ter plekke verholpen kan worden, zorgen wij ervoor dat uw voertuig veilig wordt vervoerd naar onze werkplaats voor verdere reparaties. Uiteraard bespreken wij eerst de kosten met je voordat wij tot transport overgaan.

De kosten van onze pechhulpdienst zijn afhankelijk van de aard van de pech en de benodigde reparaties. Voordat wij beginnen met de reparatie of het transport van uw voertuig, bespreken wij altijd de kosten met u. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Als u pech onderweg heeft met uw vrachtwagen of trailer, kunt u direct contact met ons opnemen via +31 (0)43 31 13 416. Onze deskundige monteurs zijn beschikbaar om u te helpen en zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt.

Contact opnemen

Contact NL