Pechhulp

Banden pech

Banden voor alle bedrijfsvoertuigen

Bij GTO Service & Tyres begrijpen we dat goede banden essentieel zijn voor de veiligheid en prestaties van jouw truck, trailer of bestelwagen. Daarom bieden wij hoogwaardige banden van topmerken die zorgen voor betere grip op de weg, verminderd risico op ongevallen, verbeterde brandstofefficiëntie, gelijkmatige slijtage en een comfortabele rijervaring. Ontdek ons assortiment en kies voor optimale prestaties en veiligheid op de weg.

  • Breed assortiment: wij bieden een breed scala aan banden voor bestelwagens, vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen, inclusief velgen.
  • Deskundig advies: onze ervaren medewerkers helpen je bij het kiezen van de juiste banden voor jouw voertuig en rijomstandigheden.
  • Hoge kwaliteit: onze banden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden uitstekende prestaties op de weg, wat zorgt voor meer veiligheid en betere brandstofefficiëntie.
  • Snelle service: dankzij onze uitgebreide voorraad en ervaren monteurs kunnen wij snel nieuwe banden leveren en monteren, zowel in onze garage als op locatie.
  • Concurrerende prijzen: wij bieden onze hoogwaardige banden tegen zeer concurrerende prijzen aan, zodat je altijd de beste deal krijgt voor jouw banden.

Contact opnemen

Ook veilig en comfortabel op weg met goede banden? Bij GTO Service & Tyres ben je aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen je graag!

Telefoon: +31 (0)43 31 13 416
E-mail: info@gto-tyres.com

Contact NL