Pechhulp

Banden pech

Truck & trailer banden

Bij GTO Service & Tyres begrijpen we dat goede banden essentieel zijn voor de veiligheid en prestaties van jouw truck of trailer. Daarom bieden wij hoogwaardige banden van topmerken die zorgen voor betere grip op de weg, verminderd risico op ongevallen, verbeterde brandstofefficiëntie, gelijkmatige slijtage en een comfortabele rijervaring. Ontdek ons assortiment en kies voor optimale prestaties en veiligheid op de weg.

  • Breed assortiment: wij bieden een breed scala aan banden voor vrachtwagens en trailers, inclusief velgen.
  • Deskundig advies: onze ervaren medewerkers helpen je bij het kiezen van de juiste banden voor jouw voertuig en rijomstandigheden.
  • Hoge kwaliteit: onze banden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden uitstekende prestaties op de weg, wat zorgt voor meer veiligheid en betere brandstofefficiëntie.
  • Snelle service: dankzij onze uitgebreide voorraad en ervaren monteurs kunnen wij snel nieuwe banden leveren en monteren, zowel in onze garage als op locatie.
  • Concurrerende prijzen: wij bieden onze hoogwaardige banden tegen zeer concurrerende prijzen aan, zodat je altijd de beste deal krijgt voor jouw banden.

Jouw adres voor truck en trailer banden

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid en prestaties van jouw truck of trailer en dragen bij aan:

  • Veiligheid: Goede banden zorgen voor een betere grip op de weg en verminderen het risico op slippen en ongevallen.
  • Brandstofefficiëntie: Goede banden verminderen de rolweerstand en verbeteren de brandstofefficiëntie, waardoor je geld bespaart op brandstofkosten.
  • Slijtage: Goede banden slijten gelijkmatiger en gaan langer mee, waardoor je kosten bespaart op het vervangen van banden.
  • Comfort: Goede banden zorgen voor een comfortabelere rijervaring en verminderen trillingen en geluiden.
  • Milieu: Goede banden verminderen de CO2-uitstoot van je truck of trailer en dragen bij aan een beter milieu.


Kortom, goede banden maken een enorm verschil. Bij GTO Service & Tyres begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een uitgebreide bandenservice voor trucks en trailers. Zowel in onze garage in Maastricht als op locatie.

Ons assortiment banden

Bij GTO Service & Tyres vind je het beste assortiment banden voor vrachtwagens en trailers. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste banden voor jouw voertuig. Wacht niet langer en laat jouw vrachtwagen of trailer profiteren van hoogwaardige banden van GTO Service & Tyres. Bezoek onze garage in Maastricht of neem contact met ons op voor meer informatie.

Mobiele bandenservice

Als jouw truck of trailer niet naar onze garage kan komen, komen wij naar jou. Met onze mobiele bandenservice kunnen wij op locatie banden vervangen, balanceren en uitlijnen. Onze compleet uitgeruste mobiele werkplaats is volledig uitgerust om jou snel weer op weg te helpen. Ben je gestrand met bandenpech? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Check hiernaast onze veelgestelde vragen en kom meer te weten over ons assortiment banden en diensten. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wil je de banden alleen aankopen en zelf monteren. Ook dat kan. Wij kunnen truck- en trailerbanden leveren tegen concurrerende prijzen. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste banden voor jouw voertuigl. Neem contact met ons op of kom langs in onze werkplaats in Maastricht.

Bij GTO Service & Tyres begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om naar onze garage te komen. Daarom bieden wij onze mobiele bandenservice aan. Met onze compleet uitgeruste mobiele werkplaats kunnen wij op locatie jouw banden vervangen, balanceren en uitlijnen. Bij problemen met jouw banden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wist je dat we ook banden leveren en monteren voor personenwagens? Of je nu op zoek bent naar zomerbanden, winterbanden of all-season banden, wij hebben een geschikte band voor elk type voertuig. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste banden voor jouw voertuig. Kom langs in onze garage in Maastricht of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Contact opnemen

Ook veilig en comfortabel op weg met goede banden?. Bij GTO Service & Tyres ben je aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam + achternaam*