Pechhulp

Banden pech

Mobiele Bandenservice

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid en prestaties van jouw vrachtwagen. Ze zorgen voor een betere grip op de weg en verminderen het risico op slippen en ongevallen. Goede banden verminderen de rolweerstand en verbeteren de brandstofefficiëntie, waardoor je geld bespaart op brandstofkosten. Daarnaast slijten goede banden gelijkmatiger en gaan ze langer mee, waardoor je kosten bespaart op het vervangen van banden. Goede banden zorgen voor een comfortabele rijervaring en verminderen trillingen en geluiden.

Kortom, goede banden maken een enorm verschil!

Jouw mobiele bandengarage

Als jouw voertuig niet naar onze garage kan komen, komen wij naar jou. Met onze mobiele bandenservice kunnen wij op locatie banden vervangen, balanceren en uitlijnen. Onze compleet uitgeruste mobiele werkplaats is ingericht om jou snel weer op weg te helpen.

Onze deskundige monteurs zorgen voor een vakkundige montage en balancering van de banden. Met onze mobiele bandenservice kunnen wij vrachtwagens, trailers en bestelwagens snel voorzien van nieuwe banden.

Ben je gestrand met bandenpech? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Ben je gestrand met bandenpech of wil je jouw voertuig op locatie laten voorzien van nieuwe banden? Bij GTO Service & Tyres ben je aan het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen je graag!

Telefoon: +31 (0)43 31 13 416
E-mail: info@gto-tyres.com

Contact NL