Pechhulp

Banden pech

Wagenpark inspectie

Voorkom dure verrassingen en verhoog de efficiëntie van je wagenpark. Een gestrand voertuig zorgt voor gevaarlijke situaties. En kosten kunnen al snel oplopen tot € 1.000 euro per pechgeval.

GTO Service & Tyres biedt dé oplossing: Gratis wagenpark inspectie op locatie. Met onze inspectie worden veelvoorkomende bandenproblemen tijdig opgespoord voordat ze uitgroeien tot grote en kostbare zorgen.

Dankzij onze inspectie worden veelvoorkomende bandenproblemen tijdig opgespoord voordat ze uitgroeien tot grote en kostbare zorgen.

  • Volledige ontzorging
  • Bespaar tijd en geld
  • Vakkundig advies op maat
  • Verhoog de veiligheid op de weg
  • No cure, no pay

Wagenpark inspectie van GTO Service & Tyres

Wagenpark inspectie is een preventieve maatregel om te voorkomen dat jouw vrachtwagens en trailers onverwacht stil komen te staan. Door regelmatige inspecties kunnen we problemen in een vroeg stadium opsporen voordat ze tot grotere problemen leiden. Zo zorgen we niet alleen voor minder kosten, maar ook voor meer veiligheid op de weg.

  • Zorgt voor minder downtime en vertraging in je planning
  • Voorkomt onverwachte kosten en verhoogt de efficiëntie van je wagenpark
  • Bespaart op de lange termijn kosten en zorgt voor een lagere TCO
  • Verhoogt de veiligheid, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid van je voertuigen
  • Geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van je wagenpark

Ontdek hoe onze wagenpark inspectie werkt

Een van onze monteurs komt met een mobiele werkplaats naar jouw locatie en voert de inspectie uit. Indien mogelijk worden eventuele problemen direct verholpen, zodat jouw voertuigen direct weer inzetbaar zijn. Tijdens de inspectie kun je aanwezig zijn en onze monteur kan je advies geven over eventuele reparaties of vervangingen die nodig zijn. Als een probleem niet op locatie kan worden verholpen maken we een afspraak in onze werkplaats in Maastricht.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over wagenpark inspectie van GTO Service & Tyres? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, met trekkende en getrokken voertuigen in Limburg of Noord-Brabant, de wagenpark inspectie van GTO Service & Tyres biedt interessante voordelen voor elke onderneming die op een eenvoudige manier de betrouwbaarheid van hun wagenpark wil verbeteren. Ben je benieuwd of wagenpark inspectie ook interessant is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Onze wagenpark inspectie is volledig gratis. Voor veelvoorkomende werkzaamheden hanteren we concurrerende tarieven. No cure, no pay!

Tijdens de inspectie letten we specifiek op veelvoorkomende oorzaken van bandenpech. Zoals beschadigde banden, ongelijkmatige slijtage, uitgedroogde banden, enzovoorts. Daarnaast controleren we de algehele staat van jouw vrachtwagens en trailers.

De frequentie van onze bezoeken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voertuig, de inzet van de voertuigen, de leeftijd en de huidige onderhoudsstatus. Samen met jou bepalen we een optimale planning op basis van deze factoren.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming?
Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer over onze aanpak.

Bel +31 (0)43 31 13 416 of mail naar info@gto-tyres.com

Of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Contact NL