Pechhulp

Banden pech

↩ Terug naar blogs

Gepubliceerd op 26 maart 2024

Binnenkort in Heerlen: GTO Van Center

Universeel servicepunt voor bedrijfswagens van alle merken

Goed nieuws voor ondernemers in Parkstad. Na een paar maanden stevig doorwerken zijn wij bijna klaar om de deuren van ons gloednieuwe Van Center te openen. Deze nieuwe werkplaats aan de Industriestraat in Hoensbroek is speciaal ingericht om jouw bedrijfsvoertuigen in topvorm te houden. Of je nu een enkele bestelwagen rijdt of een hele vloot beheert, binnenkort kun je bij ons terecht voor service, onderhoud, reparaties, keuringen en bandenservice voor jouw bestelwagen.

Modern uitgerust en klimaatneutraal

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën om je voertuig perfect af te stellen, zoals geavanceerde uitlijnapparatuur. Met drie nieuwe 7 tons hefbruggen kunnen we elke klus aan, groot of klein.

Maar daar stoppen we niet. We zijn trots op de installatie van 88.470 Wp zonnepanelen op ons dak, waardoor we volledig op groene energie draaien. Het GTO Van Center is 100% CO₂-neutraal en werkt zonder gas.

Waarom je bij het GTO Van Center moet zijn

Bij ons vind je alle services onder één dak. Of het nu gaat om regulier onderhoud, het oplossen van storingen, reparaties, keuringen, het aanbrengen van modificaties zoals extra verlichting of achteruitrijcamera’s en meer.

Blijf ons volgen voor de exacte openingsdatum!

Monteur werkt aan lichte bedrijfswagen die op hefbrug staat