Pechhulp

Banden pech

↩ Terug naar blogs

Gepubliceerd op 14 maart 2024

Ontdek de voordelen van preventieve wagenpark inspectie

Wagenpark inspectie: Voorkom downtime en onnodige kosten

Het beheren van een wagenpark komt met grote verantwoordelijkheid en diverse uitdagingen, waaronder het voorkomen van onverwachte stilstand en kosten. GTO Service & Tyres begrijpt deze uitdagingen en biedt een ideale oplossing om downtime te verminderen: Gratis wagenpark inspectie op locatie. In dit artikel duiken we in de voordelen van deze service.

Voorkom dure verrassingen

Een van de grootste zorgen voor wagenparkbeheerders is het onverwacht stilvallen van voertuigen. Niet alleen zorgt dit voor gevaarlijke situaties op de weg, maar de kosten kunnen al snel oplopen wanneer voertuigen niet optimaal ingezet kunnen worden. Met de wagenpark inspectie service van GTO Service & Tyres worden veelvoorkomende bandenproblemen en andere issues vroegtijdig opgespoord. Dit voorkomt grotere, kostbare problemen en zorgt ervoor dat je voertuigen maximaal inzetbaar blijven.

Volledige ontzorging en kostenbesparing

Bespaar tijd en geld

Door regelmatige inspecties uit te laten voeren, minimaliseer je downtime en vertragingen in je planning. Dit niet alleen bespaart directe kosten maar zorgt ook op de lange termijn voor een lagere Total Cost of Ownership (TCO) van je wagenpark.

Vakkundig advies op maat

Onze ervaren monteurs bieden niet alleen inspecties aan maar geven ook advies op maat. Indien nodig kunnen kleine reparaties direct op locatie worden uitgevoerd, zodat de voertuigen niet onnodig lang uit de roulatie zijn.

Verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid

Een veilig en betrouwbaar wagenpark is essentieel. Regelmatige inspecties dragen bij aan de veiligheid op de weg en de betrouwbaarheid van je voertuigen. Dit verhoogt niet alleen de inzetbaarheid van je vloot maar versterkt ook het vertrouwen van je klanten in jouw dienstverlening.

Hoe gaan we te werk?

Een gekwalificeerde monteur komt met een mobiele werkplaats naar de locatie waar de voertuigen zijn gestald en onderzoekt elk voertuig aan de hand van een checklist. Komt hij problemen tegen dan adviseert hij de opdrachtgever over de beste oplossing. Desgewenst (en indien mogelijk) lost hij het probleem meteen op. Na de inspectie ontvangt de opdrachtgever een inspectierapport per voertuig, zodat hij/zij een duidelijk overzicht heeft van de staat van het wagenpark en eventuele aankomende werkzaamheden.

De frequentie van deze bezoeken wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de opdrachtgever, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals het type en de leeftijd van de voertuigen, de manier waarop ze worden gebruikt, en de huidige staat van onderhoud. Op basis hiervan bepalen we samen met de opdrachtgever de beste planning voor de inspecties.

Deze service bieden wij geheel gratis aan, en voor veelvoorkomende werkzaamheden hanteren we concurrerende tarieven.

Conclusie

Een gestrand voertuig is niet alleen een veiligheidsrisico maar wordt al snel een financiële last. Met de gratis wagenpark inspectie van GTO Service & Tyres kun je deze risico’s minimaliseren, door kleine problemen op te sporen voordat ze tot grote problemen leiden. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met GTO Service & Tyres en zet de eerste stap naar een efficiënter en veiliger wagenpark.